app.gif +36 20 9438-040
Callanetics
boríték.gif"Pácienseink
elégedettsége
a mi sikerünk!"


Callanetics az Astoriánál véglegesen megszűnt!„Sohasem késő életmódot váltani”
Callanetics torna:
Ditrói Mária vagyok, a Callanetics Kft. ügyvezetője. 1995. tavaszán Magyarországról elsőként léptem a Callanetics Franchise rendszerbe, és az országban elsőként lettem Diplomás Callanetics Oktató, majd 1995. nyarán elnyertem a Senior Certified Callanetics Teacher címet. Azóta foglalkozom Callanetics órák tartásával, oktatóképzéssel és különböző tornaprogramok összeállításával, valamint VHS-DVD-k kiadásával.

A Callanetics a leghatásosabb alakformáló tornák közé tartozik, és egyben egy kitűnő testtartást javító program. Izületkímélő, mert nincs szökdelés, ugrálás, és mindenki a saját ütemében ismétli a mozdulatokat edzettségétől függően. Ezért mindenkinek, korra, nemre való tekintet nélkül ajánlott!

A Callanetics torna során elsősorban a mélyen fekvő izmok dolgoznak, mely nagyban segíti a gerinc feszítő izmainak, valamint a derék környékén, a medenceöv belső részén lévő gerinc menti izmok erősödését. Ezáltal megelőzzük a derék és hátfájásokat, illetve mérsékeljük a már kialakult fájdalmakat. Segít a csontritkulás és a meszesedés megelőzésében, és enyhíti a gerincsérv okozta panaszokat is.

Sok nyújtása révén kitűnő a relaxáló, feszültségoldó hatása, valamint elérhető a mozgásterjedelem és az izületi mozgékonyság növelése. Már egy-két foglalkozás után érezni lehet pozitív hatását.

Jellemzője még a lassú, saját tempó, az egy cm-es mozdulatok, az 1-100 -ig történő ismétlés szám, az izolált technika (egyszerre csak egy izomcsoport dolgozik), a statikus mozgás, a medence billentése. Kis csoportos foglalkozás, mely során lehetősége van az oktatónak a folyamatos javításra, segítésre.

Több cm-es változás, kerület csökkenés várható egy hónapon belül a kényes pontokon.Időpont: 1 óra/alkalom öltözéssel együtt

Órarend: itt.Bármilyen kérdése, észrevétele vagy javaslata van, kérem azt e-mailben juttasa el hozzánk. Az e-mail címünk a lap tetején jobb oldalon található meg.

Árak: 1.200.-Ft/alkalom
Bérletek: 4 alkalmas 4.500.-Ft, 6 alkalmas 6.000.-Ft

Mit hozzunk magunkkal?
Kényelmes ruházatot, nagyobb törölközőt, váltás zoknit.
Polifoamot biztosítunk.Megközelítés: A 2-es (piros) Metro vonalán az Astoriánál kell leszállni, majd 2 percig gyalog jövünk tovább a Dohány utcáig.

Hatékony méregtelenítő, fogyasztó és egyéb gyógynövényekből készült termékekről itt olvashat részletesen.

(Korábbi bérelt termünkben az Örs vezér téren már nincsenek foglalkozások.)
On-Line Jelentkezési Adatlap - Callanetics - Nem küldhető-
*
*
*
*
*
* Az oktatás véglegesen szünetel.
Helyszín: Bp. Dohány u. 16-18. Egészségsziget rendelő tornaterme az udvarból nyíló Tea-házban /16-os kód/.
*
A * jelölésű mezők kitöltése kötelező!Honlapunk részeinek vagy egészének más honlapra történő átmásolásához nem járulunk hozzá!

A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.